OVER M-CLASS©

Welkom op mijn website, ik ben Marco Keijzer.Marco Keijzer

Als designer houd ik mij bezig met zo’n beetje alles waar ik mijn creatieve nieuwsgierigheid in kwijt kan, vandaar dat ik mijzelf dan ook typeer als “Multiplatform Designer”. Dit houdt in dat ik mij volledig bezighoud op het gebied van:

  • Art directie
  • Regie
  • Interactive Design
  • Grafische vormgeving
  • Illustratie
  • Animatie
  • Motion Graphics
  • Video productie
  • VFX
  • Conceptuele ontwikkeling en Visuele communicatie.

Ik heb al jaren ervaring als Art Director en ben binnen diverse bureaus en producties werkzaam geweest. Tevens heb ik 4 jaar lang als freelance creative director gewerkt aan de jongeren campagnes “Alcohol preventie” van het Trimbos instituut. Hierbinnen heb ik alles van A tot Z voor mijn rekening genomen zoals: huisstijl ontwikkeling, conceptuele- en aplicatie ontwikkeling, campagne strategie en de complete ontwikkeling en begeleiding van de landelijke uitzet hiervan.

Op dit moment werk ik als freelancer aan projecten en opdrachten zoals videoclips, promo trailers, short movies, animaties, website designs, illustraties, huisstijl ontwikkeling etc. en beschik ik over een breed netwerk aan creatieven waarmee ik altijd het juiste team kan samenstellen voor ieder project.

Nieuwsgierig geworden waar ik je mee kan helpen binnen de kaders van de creativiteit? Zoek niet verder en neem contact met me op voor een vrijblijvende kop koffie of thee.

Marco Keijzer | Plompetorenbrug 5, Utrecht | 0031 (0)6-42447939 | mclass@me.com